Versenyszabályzat

Sárközi András E.V. (székhely: 7632 Pécs, Kamilla u. 10, Adószám:68692744-1-22: linkedinfluencer@growthhackers.hu) valamint

Gosztola Beatrix E.V. (székhely: 7632 Pécs, Kamilla u. 10.; Adószám: 69840768-1-22: linkedinfluencer@growthhackers.hu)

a továbbiakban, mint “Szervező”

Szavazást hirdet a https://growthhackers.hu/linkedinfluencer/  ill. az app. growthhackers.hu   oldalán (a továbbiakban, mint “Pályázat”), valamint Linfluencer Award esemény számára (helyszín: HUBHUB 1061 Budapest, Király utca 26..; időpont: 2020. május 5. a továbbiakban, mint „Esemény”) kapcsán:

A Pályázatban való részvétellel a résztvevő (a továbbiakban, mint „Pályázó”) maradéktalanul és kifejezetten elfogadja a jelen részvételi szabályzatot.

A pályázat célja:

A digitalizáció nem kíméli az emberi kapcsolatteremtést sem és az üzletfejlesztésre fókuszált networking is helyet kapott az online térben.

Annak érdekében, hogy a LinkedIn platform által épülő közösség tovább fejlődjön, elhatároztuk, hogy a virtuális térből pár órára kiszakítjük és értékeljük azokat, akik ennek a fejlődésnek oszlopos tagjai. Ezt megelőzően egy független felületet is biztosítunk arra, hogy a felhasználók online is szavazzanak egymásra, értékeljék egymás aktivitását. 

Célunk még a hazai üzleti kultúra erősítése, illetve a hiánypótló, értékteremtő, magas minőségű tartalmak díjazása. Utat kívánunk mutatni a leendő szakemberek számára, akik komolyan veszik az új gazdaság működését, illetve annak kihívásait.

Harminc Pályázónak (publikus profilnak) biztosítanak ingyenes jegyet a 2020 május 05.-n megrendezésre kerülő díjátadóra, melyről értesítést küldünk

A pályázat tárgya:

A pályázó által létrehozott magyar nyelvű, vagy pályázat időtartama alatt működő Linkedin profil.

A pályázó személye:

A pályázatot csak magánszemély nyújthatja be, aki rendszeresen építi a Linkedin profilját. A díjat a pályázó (aki nevez a szavazásra) kapja, ill. veheti át.

A pályázat benyújtása:

A https://app.growthhackers.hu oldalon ( a továbbiakban “Felület”)  történő Linkedin fiókkal való belépés során a “publikus profilbeállítással rendelkező felhasználó vesz részt a pályázaton.

Sok sikert kívánunk a nevezéshez!

DÍJAK

Az év üzleti véleményvezére (linfluencer) díjat

Kategóriánként egyetlen személy nyerheti el az év üzleti véleményvezére díjat. Ezt a címet a zsűri azon személynek ítéli oda, amelyeket az adott általános kategóriában – az elbírálási szempontok alapján –, a legjobbnak tartott. A zsűri azonban fenntartja a jogot bármely kategória visszavonásához, vagy hogy egyes kategóriákban nem oszt első díjat, ha a pályázók minősége nem éri el a megfelelő színvonalat.

Közönségdíj

Az összes pályázó között egyetlen Közönségdíjat osztunk, kategóriánként nincs külön megmérettetés. A verseny ideje alatt az app.growthhackers.hu  oldalán, LinkedIn azonosítással lehet szavazni a publikus profilokra. A legtöbb szavazatot összegyűjtő profil közönség díjban részesül. (A nyereményjáték során betartjuk a LinkedIn promóciós szabályzatát. - A LinkedIn-t teljeskörűen mentesítjük. A promóció nem kapcsolódik a LinkedIn-hez.)

A közönség mozgósítás és a szavazat gyűjtés ideje alatt nem tiltjuk a szavazásra buzdító hirdetéseket, ugyanakkor elvárjuk, hogy a folyamatot tegye egyértelművé látogatóik számára. A szavazás csak LinkedIn-el belépett fiókkal lehetséges

Bármilyen szavazási felhívásra való kattintás nem jár automatikus szavazással, csakis a belépett felhasználó döntésének eredményeképp. Kérjük, vegyék figyelembe a GDPR előírások szigorú betartását!

Különdíj

Különdíjjal jutalmazhatja a szakmai zsűri azokat a publikus profilokat, amelyek az adott kategóriában, holtversenyben végül alulmaradnak.

Kategóriák

Az iparági kategóriák: sales, kommunikáció, ipar/szolgáltatás, egyéb tanácsadói tevékenység. A publikus szavazás lezárása után a zsűri összeül és kiértékeli a publikus profilokat. Az adott kategóriákban eldöntik, hogy kik legyenek a díjazottak. Szempont a Linkedin aktivitás, posztok tartalmi minősége.

A szervezők a jelentkezésektől függően összevonhatnak kategóriákat, valamint módosíthatnak a pályázati kiíráson. Amennyiben valamely kategórián belül nem érkezik be jelentkezés, vagy a benyújtott honlapok színvonala ezt indokolttá teszi, a zsűri fenntartja a jogot, hogy az adott kategóriában nem ad ki díjat. A zsűri fenntartja magának a lehetőséget különdíjak, tiszteletdíjak átadására is. A zsűri a benyújtott pályázatok pontozásáról nem szolgáltat információt, a végső döntést többfordulós elbírálás folyamán hozza meg, a részfordulók eredményéről nem ad ki információt.

Kizárások és további rendelkezések

A pályázatból ki vannak zárva a Szervező társaság, a Játék lebonyolításával a Szervező által megbízott alvállalkozók, az Esemény támogatói, valamint ezeknek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 8. könyv, I. rész 8:1 § (1) a) pont).

A pályázatból kizárásra kerülnek azok, akik törvénytelen, káros, fenyegető, zavarba ejtő, zaklató, kínzással kapcsolatos, másokat erőszakos, veszélyeztető vagy antiszociális viselkedésre felhívó, rágalmazó, a Szervező vagy harmadik személyek jó hírnevét sértő vagy veszélyeztető, jogosulatlan vagy kéretlen hirdetést, politikai kampányt vagy ilyen jellegű promóciót tartalmazó , közönséges, obszcén, mások személyiségi jogait bármilyen módon sértő, lejárató célzatú, valótlan, megtévesztő vagy félrevezető információt tartalmazó, gyűlöletkeltő, uszító, faji, etnikai vagy bármilyen más szempontból diszkrimináló, ízléstelen, etikátlan tartalmat posztolnak. Az ilyen tartalmakat megosztó Játékosokat a Szervező jogosult indokolás nélkül, azonnali hatállyal kizárni a Szavazásból.

A pályázatban való részvétel önkéntes. A Szervező felhívja a pályázó figyelmét a szabályzat figyelmes elolvasására. A Szervező semmiféle felelősséget nem vállal egyetlen résztvevővel vagy bármely más olyan személlyel szemben, aki a vonatkozó jogszabályok, szerződéses kötelezettségek vagy a jelen szabályzatban foglalt rendelkezések megsértésével vesz részt. A résztvevők a szabályzatot a pályázatra történő jelentkezéssel elfogadják. Részt vevők a pályázatban való részvétellel tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, a growthhackers.hu valamint a hozzá tartozó (app.growthhackers.hu, linkedinfluencer.hu, linfluencer.hu) oldalakon és annak közösségi média felületein:

https://www.facebook.com/growthhackershu/
https://www.facebook.com/events/2615027738595624/
https://www.instagram.com/growthhackers_hu/
https://www.linkedin.com/company/28819544/admin/
https://www.linkedin.com/events/linkedinfluenceraward2020/

a profiljukon található nyertes nevét. Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag az eseménnyel kapcsolatosan nyilvánosságra hozza.

Ha a pályázat kapcsán visszaélés vagy a jelen szabályzat megszegésének gyanúja merül fel, továbbá előre nem látott (vis maior) körülmények felmerülése esetén a Szervező, illetve Lebonyolító nem vállal felelősséget semmilyen vitás esetért azzal kapcsolatosan, többek között, hogy ki tekinthető nyertesnek, továbbá fenntartja a jogot, hogy visszatartsa a díjat mindaddig, amíg a felek az esetlegesen felmerülő vitás kérdéseket jogerősen és sikeresen le nem zárják.

Amennyiben a pályázó bármely szabályzatban rögzített feltételt nem teljesíti, a pályázatban visszaélésszerűen vesz részt, vagy illetéktelen előnyre tesz szert, úgy a pályázó a pályázatból kizárásra kerül és a Díj átvételére nem jogosult.

A szabályzatra, pályázatra a magyar jogszabályok az irányadók, és a pályázó való részvétellel kapcsolatosan kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak.

A Linkedin a pályázattal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik. A Linkedin a pályázatot nem szponzorálja, támogatja, felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban a pályázattal. A pályázó az általa átadott információkat a Szervező, és nem a Linkedin számára adja át.

Az Instagram a pályázattal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik. Az Instagram a pályázatot nem szponzorálja, támogatja, felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban a pályázattal. A pályázó az általa átadott információkat a Szervező, és nem az Instagram számára adja át.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Versenyszabályzatot indokolt esetben megváltoztassa. A megváltoztatott  szabályzatot azonnal közzéteszi az app.growthhackers.hu weboldalon, és erről a pályázókat tájékoztatja.

A jelentkezés határideje:

Jelentkezés, nevezési időtartama: 2020. február  29 - 2020. március 31.

szavazás időtartama:: 2020 április 01. - 2020 április 20.

A Szavazás kiírója a nevezési határidőt meghosszabbíthatja.

Gosztola Beatrix és Sárközi András

Főszervezők

growthhackers.hu


linfluencer Award


Szia!

A kialakult helyzet miatt bizonytalan időre elhalasztjuk a rendezvényünket a szavazást pedig felfüggesztjük. Célunk továbbra is az, hogy megtaláljuk az év üzleti véleményvezéreit, azonban a jelen helyzetre való tekintettel nem látjuk empatikusnak rendezvényünk vagy akár csak az online szavazás megtartását. Terveink szerint 2020 októberében rebootolunk és bepótoljuk mindazt, ami most elmaradt.

Üdvözlettel: Gosztola Beatrix és Sárközi András


A rendezvényen a LinkedIn.com nemzetközi közösségi platform magyarországi aktív felhaszánlói, szereplői, véleményvezérei vehetnek részt. Hiszünk abban, hogy a közösségi platform felhasználási szokása üzleti szempontból kiemelkedő jelentőséggel bír, amely gazdaságunkra serkentő hatást gyakorol. A kezdetben toborzási célból indított platform mára teljesen átalakult. Szakemberek, üzleti szereplők napi szinten osztják meg gondolataikat, felvetéseket, kérdéseket és adnak inspirációt egymásnak.